Alltså...

Fy vad jag är trött på denna värdelösa blogg-app! Får inte upp några bilder idag heller...

En bra... Veckodag? Vilken dag är det?

Här ska jag skriva rubrik, och inser att jag inte vet om det är onsdag eller torsdag.. Har nog varit hemmafru lite för länge nu! Tur det finns en telefon som kan tala om det för mig, jag ska ju faktiskt vara hemma typ ett år till.

I vilket fall har det hittills varit en bra dag. Jag har hunnit städa och dammsuga. Min mamma och mormor kom förbi och åt lunch, och barnen sover middag och har gjort sedan ett. Helt fantastiskt, då de ofta har svårt att somna samtidigt, och speciellt Theodore, som ibland inte vill sova alls.

Nu ska jag tvätta lite och pula med något, så får vi se vad vi hittar på när pappsen kommer hem! På återseende!

Benjamins rum före och efter!

 

 

Theodores rum!

Här kommer före - efter på theodores rum :)

mobilblogg ur funktion?

Hej vänner.
Har hela dagen försökt publicera före och efter bilder på delar av vårt hem via ajfånen. Men detta har inte gått, inte ens lite, inte alls. Så jag försöööker vara en bra bloggare, och det här kan inte vara mitt fel!? Morr.
I vilket fall, så hamnade jag och barnen som omväxling på IKEA i eftermiddags. Köpte lite ramar och så till fina barntavlor jag beställt. Detta ska ni också få se... någon gång. Vi ger bloggappen en vilostund, så försöker jag i morgon igen. Tills dess - ha det fint !

Morgonmys!

Häj!
Det här kallar jag förbättring! Klockan är nio, och jag publicerar ett inlägg! Det ni!

Vi har varit igång sedan strax efter sju, fast vi låg och mös i sängen till omkring åtta. Sedan blev det lite välling, och nu har vi tittat på barnkanalen, och det är dags för frukost, precis som de flesta vardagar hos oss:)

Lite senare kanske ni kan få se lite bilder från vårt hem. Allt är inte helt färdigt, men något ska ni få se!

 

 

Nämen hej!

Jag lever! Det är sant!

Jag har haft lite annat för mig bara, typ flytta, komma på plats, plugg i massor, vårstädning på gården och i trädgården. Det är liksom det ultimata familjelivet som flyter på i vår nya lilla nya, och än så länge trivs jag som fisken i vattnet.

Nu ska jag faktiskt bättra mig här på bloggen. Tråkigt att inte blogga, men ändå lite småjobbigt att göra det. Ja - det eviga dilemmat!

Så - ses snart igen, nu ska jag ta tag i min sista inlämning i religion À!

Brist på ork osv.

Ja, som rubriken lyder finns det brist på ork för denna blogg just nu. Hantverkare krånglar och skolarbete som måste göras ligger på hög. Jag kommer mest troligt inte orka uppdatera särskilt mycket för än allt är lugnt och vi har flyttat in ordentligt. Det lär dröja en vecka till, men sedan hoppas jag kunna återgå till en normal vardag med något mer spännande uppdateringar och självklart bilder på det som blivit vårt hem!

Ni kanske undrar om vi dött..

...men det har vi inte! Vi har däremot flyttat hel vårt liv till ny adress, och saker och ting börjar arta sig! Nu får lite hantverkare göra sitt, och så ska det läggas golv, sen är det bara att flytta in, och det kommer bli super! Bjuder på lite bilder från i förmiddags. Nu är barnens rum i princip färdiga, och mycket annat har gjorts, men nu får ni hålla er till det färdiga resultatet:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3308392/images/2012/pic_196537140.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3308392/images/2012/pic_196537226.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3308392/images/2012/pic_196537355.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3308392/images/2012/pic_196537634.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3308392/images/2012/pic_196537781.jpg" class="image">

RSS 2.0