Tåget kommer!

Ibland när vi behöver komma ut en sväng, eller som idag, när Benjamin behöver somna, så brukar vi gå upp till den gamla stationen och se ifall där är något tåg. Vi brukar nästan aldrig se något, men idag var lyckan gjord. TVÅ tåg körde förbi, och Theodore skrek " tåget kommer"

Hall efter!

Hallen före!

Har ju inte visat er allt i huset än! Här kommer hallen före!

Theodore abstinens.

HEJ.
Jag är fullt medveten om att jag suger på att blogga. Men det är för att jag är för arg på blogg-appen, och för att jag är för lat för att lägga in bilder i datorn. Det är jättetråkigt att läsa utan bilder, så därför blir det liksom... inget alls. Men det har tyvärr minst lika mycket att göra med att jag är så less på skolan, och att jag har för mycket att göra fast egentligen inte. Sista månaderna har jag varit lite omotiverad och ostrukturerad. Kanske inte bara till skolan, utan i största allmänhet. Jag ska ta ett snack med hjärnkontoret, anställa en ny sekriterare och så ska det nog bli ordning igen.

Inatt kunde jag inte somna. De senaste dagarna har jag insett hur stor Theodore är, och att han börjar hamna i trotsåldern, och att jag inte hänger med. Det är sådan skillnad på mina barn, en självständig kille som klarar sig så bra själv. Bara han vet var man är. Och så har vi en keeelen mammis, som inte kan leva utan mig mer än två minuter. Och eftersom de är så olika känner jag att jag har väldigt olika relation med dem. Theodore är liksom ingen goskille. Han kommer ibland och ger en puss, och så har han börjat manskramas och klappar på ryggen och låter "hum" samtidigt.

Detta har gjort att jag ibland inte kan somna, för att jag har två snarkande män bredvid mig, och känner att jag bara läängtar efter Theodore. Jag vill väcka honom, och ta med mig honom någonstans för att sova och sniffa på honom, och kramas med honom resten av livet. Jag kan liksom inte förstå att han har blivit så stor.


10 månader

13mån

Soliga dagar med soliga barn!

Hej på er!
Vi har fantastiskt fina dagar i vår trädgård efter en helg på Öland/Kalmar, samt två tenta-dagar i Torsås. Benjamin har börjat gå, och livet flyter på i värmen.

Det är faktiskt lite för stekhett på vår baksida.. Undrar om det ska byggas tak nästa år? I vilket fall är det rätt skönt att vara distansstuderande med sina barn hemma så här års. Vi är ute mest hela tiden och igår köpte vi en pool till barnen som de kanske kan inviga idag:)

Kalmar- gult är fint... ibland

08.53

Myser vidare! Theodore gick upp till " nya vummen" som han fortfarande säger till deras rum. Jag hör hur han tankar sina bilar. Det finns ingen som kan leka som Theodore!

Så fort Theodore gick kröp Benjamin upp i soffan och stack in handen innanför min tröja ( som han allllltiiiiid gör ) och nu kollar vi på saltkråkan.

08.46

Världens godaste kille! " mamma pussssae" " thedo skjattar, hahahaha, mamma tycka!! ( ta kort)

Stackars lilla bloggen.

Ja, visst är det tråkig. Timmarna är för få, och jag vill så gärna blogga mera. När jag väl börjar kan jag inte sluta, och om jag råkar ta en paus så blir den helt plötsligt väldigt lång.

Livet flyter på här hos oss. Igår hade jag tenta vilket gick super! I helgen väntar en tur till Kalmar och Öland och på måndag ska jag till min skola. På riktigt alltså! Så i två dagar ska jag agera platselev, tenta av två kurser och laborera inför en annan tenta. Ska även planera projektarbete och ha utvecklingssamtal.

Jag kan inte påstå att skolan känns kalaskul just nu. Men jag gör så gott jag kan, och ska absolut försöka bättra mig vad gäller bloggen. Ni får peppa mig lite, tråkmånsar!

Att plugga på distans

... Innebär som vilken linje som helst att man läser bild och idrott. Därför har jag hållet på sedan klockan nio i morse med att göra en personlig pärm! Snart ska jag även rita sex ansikten, och därefter måste jag plugga religion inför tenta på torsdag! #envanligdagiettvanligtliv?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3308392/images/2012/pic_201594860.jpg" class="image">

Lördag!

Det ser ut att bli en ganska fin dag idag. Klarblå himmel och sol, men så blåser det ganska friskt också. Barnen leker på sina rum just nu, och vi ska väl snart äta en sen frukost / tidig brunch. Lite senare ska vi promenera bort till den lilla folkparken en dryg kilometer här ifrån, där det ska vara någon form av vårfest. Och som nyinflyttade i området är det ju ett måste att kolla läget på sådana tillställningar. Även om det är risk för att det bara är vi och de gamle i byn som kommer;)

Köket.

Så här såg det ut hos dom son bodde innan, och sedan har vi bytt bänkskivor,fogar och lagt nytt golv.,

Tråkigt väder med bra kläder

Man säger att det inte finns dåligt väder, utan dåliga kläder. Och det stämmer väldigt bra tycker jag. Idag är det mulet efter en härlig solig början av veckan. Men vi är ute i alla fall. Mina knoddar älskar nämligen att leka ute.

De har dessutom också fått en ny sandlåda, och gungställningen är på plats, så nu liknar vår trådgård en komplett lekplats. Men det är ju så det ska vara! Det är ju barnen som njuter mest av trådgården, och självklart är det dem den ska vara anpassad efter!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3308392/images/2012/pic_201156317.jpg" class="image">

RSS 2.0